Lyx för mig är, kanske konstigt nog, lugn och ro, och tid... Gärna mat serverad snabbt, men sen kan jag sitta och njuta länge. Och då jag ofta äter mat med lite tillbehör/finger foods såsom pommes etc så är det en ynnest att få sitta ner en extra stund och peta i sig maten i maklig takt.
Lyx för mig vore att slippa planera,laga och ställa fram maten. Att få sätta sig vid dukat bord och även slippa ta hand om "skiten" efteråt. Att bara få njuta av god mat........
35+ -nånting kock, bosatt i 08-land, pappa till två barn, och har därför en speciell förkärlek till just "mat för barn".
Krubb är en blogg om... just krubb. Om mat. För jag tänker mycket på mat. Lagar mat. Äter mat. Läser om mat. Ser på mat-TV. Skriver - nästan uteslutande - om mat. Och så folket som lagar den.
Välkommen till bloggen. Hoppas du hittar något du gillar. Här nedan kan du klicka dig fram i menyn bland bloggar jag gillar. Mina gamla inlägg (skåpmat?) och lite annat smått och gott... Bon appétit!
4 kommentarer:
Lyx för mig är, kanske konstigt nog, lugn och ro, och tid... Gärna mat serverad snabbt, men sen kan jag sitta och njuta länge. Och då jag ofta äter mat med lite tillbehör/finger foods såsom pommes etc så är det en ynnest att få sitta ner en extra stund och peta i sig maten i maklig takt.
Xtian: ja. Lugn och ro är lyxigt.
Lyx för mig vore att slippa planera,laga och ställa fram maten. Att få sätta sig vid dukat bord och även slippa ta hand om "skiten" efteråt. Att bara få njuta av god mat........
Ingvor. Bra! Det ÄR lyxigt! Och samtidigt det som gör att det finns en köksbranch.
Skicka en kommentar