onsdag, juni 24, 2009

Wow! Vilken vecka!

En sådan fantastisk vecka jag har på jobbet! Helt suverän. Och det känns som det behövs nu, efter ett par månader med väldigt högt tempo och bitvis en del motgångar! Men i alla fall - det har varit helt suveränt! Eller vad sägs om:

A) I måndags anställdes - till mitt kök - Sveriges kanske trevligaste kallskänka. En klockren rekrytering. (Jag har världens bästa chef - förresten - om jag inte skrivit det förut. Hon tycker inte alltid som jag, men hon tycker oftast rätt. Och den här gången tyckte vi dessutom lika!)

B)
Vi har under början av veckan fått tillbaka stadens brukarundersökning där man mätt kvaliteten på alla förskolor. En av mätpunkterna var "mat" och mitt kök var bäst i min stadsdel. Allra bäst. Fantastiskt roligt - för det har varit min ambition att bli bäst på det här - först i min stadsdel (check!) sedan i Stockholm (still working) och till sist i Sverige. Att uppnå det här målet har definitivt sporrat mig att fortsätta jobba ännu hårdare för att bibehålla och höja kvaliteten vidare!

C) Idag hade jag fått mail, i min privata maillåda, från en av mina största idoler, både mat(-filosofi)-mässigt och i mitt skrivande! Det är säkert jättelöjligt, men det är nästan som att bli friad till, eller att hitta den där lappen i skåpet från den snyggaste tjejen i skolan, när man gick på högstadiet....

I vissa kretsar skulle det nu vara dags för ett "Hallelujah!"

7 kommentarer:

Örjan sa...

Min gissning är att mailet kom ifrån en flicka som senaste dagarn tillbringat tid i USA.

FamiljenFriluft sa...

Örjan: Fel. Men en god gissning.

kallskänkan sa...

halleluja!

FamiljenFriluft sa...

Amen! :-)

Anonym sa...

Men ÅHHH !!! Blev alldeles varm kring hjärtat........

Reneè

FamiljenFriluft sa...

Renée: Tack.

Louise sa...

Vilken fantastisk version - tack för den, den hade jag missat. Underbar mix av röster.