torsdag, november 15, 2007

Follow-up: Frågor och svar... och bilder...

Ojojoj. Såhär många kommentarer tror jag inte jag fått sedan jag råkade skriva något elakt om Linda Skugge, för typ ett halvår sedan... Nåväl... Jag skall svara på Era frågor, så gott jag kan, och här kommer också några bilder, som snälla Magnus på Anagram produktion, har skickat...

Skönheten och odjuret... Fast från höger till vänster...


Nåväl - till frågorna, dåra...

cayakcarin sa...

Men Jesper....:-)


Ja... Jag vet... Men ärligt... Det är kanske det roligaste jag varit med om sedan jag blev förälder... Jag är töntig, jag vet, men det typ ENDA som skulle kunna klå det här är att få göra ett liveinhopp på trummor i The Who... Du hajar. :-)Mackan Andersson sa---

Wow! Min bror är ett riktigt stalkerämne.

Allvarligt talat - kul att hon var trevlig.

Now, give us the details. Och sluta vara så fanboyish. ;)

(Inte ett dugg avundsjuk att du är först av oss att göra TV, för övrigt. Alltid kul när det går bra för folk...)


The details... Well... Hmm. Vi hade väldigt roligt. Eller i alla fall jag. Och vi skratta mycket. Ett "scoop" är väl att Tina lagar mat i fluffiga tofflor, eller barfota i studion, vilket jag reagerade på lite. Jag kommer inte kunna se ett program nu, utan att tänka att "undrar om hon är barfota...":-)Det är roligt att laga mat... Det skall vara roligt i ett kök!Oj, så skoj det är...

Tony och andra har frågat när programmet sänds och... Jag bet inte. Eller hur... Eller... nånting, men jag kommer att få reda på alla detaljer av Anagram Produktion, och så fort jag får det postar jag om det."Euh, va gutt!"

(Inser för övrigt att det är ett historiskt tillfälle - mat, som jag lagt, på bild, där jag är med, på Bloggen... Och bilden är dessutom bra!)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Eh, nej, bilden är suddig ;)

Men det gör liksom inget. Minns inte när jag såg dig så glad senast. Du är värd det.

Och - fuzzy slippers! Wow! Stort!

(Hade hoppats något på ett avslöjande i stil med om det var bommulls- eller sidenunderkläder som gällde, om hon är piercad eller tatuerad eller sniffar skurpulver mellan tagningarna... Men fluffiga tofflor får väl duga, då.)

Hoppas vi ses i helgen. Om inte annat så att du kan få din bok!

Anonym sa...

Så roligt! Så underbart och jätteroligt! Jag ska tala om för alla jag känner att de ska se programmet, att du är med som jag näääästan känner. I alla fall känner till. I alla fall har bytt några ord med här och där på nätet. Grattis till det fina priset!

Anonym sa...

Jag är så jätteglad för din skull och är så oerhört stolt över dig.
Måtte nu någon annan också få upp ögonen för dig.

Elin sa...

Som matbloggsgranne är jag väldigt stolt över dig! Du måste blogga när du vet när det sänds!

Anna sa...

Hej, hej!
Jag har noterat att jag fått några besök till min blogg tack vare länkar på din. Jag blir lite extra stolt och glad när en riktig kock verkar tycka om det jag skrivit :) och en som dessutom är på väg att bli TV-kändis! Grattis till det och nytt jobb och allt! Kommer att vakta TV-tablån så jag inte missar programmet!