tisdag, oktober 28, 2008

Kokbokstävling hos Taffel

Ser att favvismatsajten Taffel, tillsammans med favvisboksajten Vulkan har en tävling där man skall skriva ett kokboksmanus.

Jag kan i ord inte beskriva hur rätt det är! Tävlingsidén är genial, och ALLA som är med är ju vinnare - de kan ju alltid ge ut sina böcker genom Vulkan, och tjäna stålar på dem, oavsett om man blir hissad eller dissad av en jury!

Juryn, ja - Linda Skugge och Lisa Förare Winbladh själva, förstås, men också företrädare från Icakuriren (Måns Falk - kul!), Pelle "Pelle Kock" Johansson (känd från TV, bl.a.), Ingela Holm på Forma Publishing group/Ica-förlaget.

En riktigt ball Jury, med andra ord. I en riktigt ball tävling. Som de säger i sådana Amerikanska ungdomsfilmer när de snackar om coola fester på stranden eller keg-fests som hotar att spåra ur - "Var där eller var rektangulär!"

4 kommentarer:

Annika sa...

Visst är det en lysande idé! Tänk bara vilken katalysator ett sådant här initiatvi kan vara för många som sitter med massor av bra grejer, men som bara inte får fingrarna ur.
Det här kan bli hur kul som helst!

Jesper sa...

Annika: Jajamesan! Skall du vara med?

Lennartsson sa...

Roligt om någon NY får möjligheten att ge ut en kokbok som kommer att ha en ny vinkel. Hatar att alla som har sin nuna i TV kan och får göra en bok.
Lycka till alla som känner sig manade!

Jesper sa...

Lennartsson: Amen!