
Det blev ju kvar lite sådan där kycklingfärssås från igår. Den fick göra sällskap med en tomatsås och en ostsås och gröna lasagneplattor och vips - så hade vi mat för några middagar till, här hemma. Och inga rester! Hurra för mig!
Ostsås:
1 gul lök
10 cm purjolök
1 msk olivolja
2 dl matlagningsgädde
3½ dl riven ost (gärna av olika sorter)
1 krm muskot
1 vitlöksklyfta
Salt och vitpeppar
Tärna gul lök och purjolök så smått du kan. Låt svetta i en panna med lite olivolja.
Häll över grädden och hacka i vitlöken.
Dra ned värmen och låt småsjuda i sisådär 10 minuter.
I med ost och muskot.
Smaka av med salt och peppar.
4 kommentarer:
Very nice. I have also a site for recipes for cooking. See. I love your recipes. I am from the Slovak Republic. Be translated through Google translate.
Sida översättning till Slovakien.
http://www.irecepty.com
Gabriel: Thanks.
Detta skall prövas på jobbet, ungarna älskar lasagne, speciellt en grekisk variant med kanel, spiskummin o mycket vitlök i, tzatziki till förstås...
/Signe
Signe. Roligt! Testa gärna och skriv om du vill här sedan, hur det funkar för dig?
Skicka en kommentar