fredag, augusti 01, 2008

Stilpoäng: Brittas snabba tunnbröd


Jo, i smörgåstävlingen kommer det ju in ett och annat bidrag... Ett kom från Britta Andersson i Linköping, och det skiljer sig faktiskt rätt mycket från övriga bidrag:

A) Det kom på papper. Ett handskrivet papper.
B) Det handlade mer om brödet än vad som är på. I det här fallet ett fantastiskt recept på något som kallas "snabbt tunnbröd", som bakas på bl.a. lättöl.
C) För att vara förvissad om att jag faktiskt gjorde rätt, enligt receptet, och vetandes att jag inte är någon vidare bagare (och därför inte har köket fullt av bakprylar) skickade hon med vad hon trodde att jag saknade - en kruskavel!

Givetvis är det här ett bidrag som berättigar till stilpoäng (hey - jag delade ut ett stilpoäng i tävlingens början för att deltagaren använde mitt eget brödrecept till sin favvomacka - är inte DET HÄR värt ett stilpoäng vet jag inte vad som är det!). Ett signerat ex. av "Mums - det bästa från Krubb" kommer på posten, när tävlingen är avgjord!

3 kommentarer:

Örjan sa...

Visst är hon värd stilpoäng. Dessutom dubbel om Du redan nu återberättar bröd och mack-recept.

Värstingmackan
Nu i kräfttider.
Du är på kräftkalas, sörplar och pillar enligt kutym.
Men alla kräfstjärtarna lägger Du efter noggrann tarmrensning på Din egen brödskiva. När den är full, har andra troligtvis ätit klart utan att vara mätta.
Kan Du tänka Dig någon situation där andra är mer avundsjuka på Din "macka"

KarinW sa...

Klart hon ska ha stilpoäng!
Jag hade gjort vad som helst för den kräftmackan Örjan!

Jesper sa...

Örjan: Mmm.... kräftor! :-)

KarinW: Ja, jag tänkte det! :-)