fredag, augusti 29, 2008

Utmärkelse!

Jag fick mycket hedrande - En utmärkelse av Lisa. Jag skulle kunna skriva "right back at ya", men det blir inte så roligt för alla andra att läsa, så jag tänkte att jag skulle försöka fortsätta att sprida kärleken på nätet och själv ge ut några utmärkelser:

Först och främst - en gammal favorit - Anne, som skriver den enda matblogg på Engelska som jag faktiskt följer med något slags regelbundenhet. Jag har skrivit det förr och kommer att skriva det igen - Anne's food har bloggosfärens kanske snyggaste foton!

En annan favvis är betydligt nyare, men den har nog det ballaste bloggnamnet jag sett: Bind mig, mata mig. F.ö. den kanske roligaste bloggen på sveriges bästa matsajt: Taffel.se.

En blogg som i de här sammanhangen bara måste nämnas är den fantastiska Frukostflingan - för sin kulturgärning att fortsätta sprida krogord. Riktigt, riktigt bra.

En ibland väldigt utlämnande, poetisk och ibland självbiografisk blogg som jag läser med stor förtjusning är Tio meter över havet, av "Kallskänkan", alltså - "en i familjen". Hon flyttade för ett tag sedan till Canada och har jobbat där ett tag och har lämnat ett tomrum efter sig här hemma...

Slutligen vill jag ge några snabba shoutouts till några favvisbloggar som inte har med mat att göra: Kompisen Åsa, världens kanske ballaste pirat: Rosetta Sten/Anna Troberg, givetvis Mackan Andersson (som alltså är min tvillingbror) och allra slutligast: sveriges enda teknikblogg för och av tjejer (som jag vet om i alla fall) - Lilla gumman som, trots att jag inte är tjej, är bland det bästa jag vet, just nu.

10 kommentarer:

kallskänkan sa...

åhåhåh! tacktacktack!! *glad* och din blogg är en av mina favoriter!

Anna sa...

Tack så hemskt mycket! Jag blåser upp mig av stolthet och tänker fira med en rejäl latte. :-)
Ha en riktigt bra helg!
Anna

Jesper sa...

Anna: Oj. Läser du här! *rodnar* Ehm. Tack, detsamma. Och fira gärna med en latte. Eller hör av dig så bjuder jag dig på (världens bästa?) middag. :-)

Kallskänkan: Tack. Det var väldigt snällt skrivet. Själv började jag läsa din blogg när du skrev om din dag som kallskänka på det där ökenhaket med idiot som chef och älskade den, redan då...

Anne sa...

Aww, tack :)

Mackan sa...

Även jag tackar och bockar.

Skulle antagligen läsa din blogg även om du inte var min bror :)

Du kan väl ha det bra så länge

Jesper sa...

Anne: De rien. Du och din blogg är en fantastisk inspiration för mig.

Mackan: Tack (Och jag skulle inte ha börjat blogga om du inte var min bror). :-)

Karin sa...

Det är så härligt att det finns killar som gillar vår blogg!

Tack för att du läser oss!
kram /de 3 små gummorna via karin

Jesper sa...

Karin: Frågan är väl om det finns killar som inte gillar er blogg? Den är ju i princip hur charmig som helst! Jag förstår att jag inte är målgruppen, men jag älskar att det finns en teknikblogg som jag faktiskt kan läsa (och haja något av).

För att göra en "miss world": 'Tack för att ni finns!' :-)

Frukostflingan sa...

Även om det är lite sent vill jag tacka så mycket för de uppmuntrande orden och den fina bildutmärkelsen.

Som du säkert förstått har jag haft en hel del annat för mig den senaste tiden och inte alls varit någon flitig bloggare eller bloggläsare, men snart ska jag nog vara igång på allvar igen...

Jesper sa...

Frukostflingan: Det ser jag verkligen fram emot!