Läser förtjust veckans utan tvekan vackraste bloggpost och ler igenkännande åt vad den förmedlar, samtidigt som jag förbannar att jag inte själv kan uttrycka mig lika bra.
5 kommentarer:
Anonym
sa...
Om någon nästa gång frågar mig varför jag blev kock kommer jag att hänvisa till denna blogg. Det är den känslan av att vara tillfreds som är betalning för all den skit man står ut med. Suverent skrivet!
35+ -nånting kock, bosatt i 08-land, pappa till två barn, och har därför en speciell förkärlek till just "mat för barn".
Krubb är en blogg om... just krubb. Om mat. För jag tänker mycket på mat. Lagar mat. Äter mat. Läser om mat. Ser på mat-TV. Skriver - nästan uteslutande - om mat. Och så folket som lagar den.
Välkommen till bloggen. Hoppas du hittar något du gillar. Här nedan kan du klicka dig fram i menyn bland bloggar jag gillar. Mina gamla inlägg (skåpmat?) och lite annat smått och gott... Bon appétit!
5 kommentarer:
Om någon nästa gång frågar mig varför jag blev kock kommer jag att hänvisa till denna blogg. Det är den känslan av att vara tillfreds som är betalning för all den skit man står ut med. Suverent skrivet!
Tycker också det var bra skrivet. Men du skriver också bra, annars skulle du väl inte ha några läsare?
Emma: Tack.
Landonius: Jepps. Var är du kock, förresten?
Jag är skåning, knegar på Svaneholms slott utanför Skurup. Har förmånen att bo nästgårds, så jag har 10 min restid till jobbet. Skönt!
Landonius: Låter idealiskt. :-) Keep up the good work!
Skicka en kommentar