onsdag, april 09, 2008

om man vill bli rik fort

Om man vill bli rik fort och jobbar på menigo, ser man till att A) nästa vecka faktiskt fixa till så att min beställning blir RÄTT och B) satsar pengar i vadet "tror du att Menigo får till Jesper beställning?

Igår - vid en rundfrågning i kvarteret gav svaret "Ja" ungefär 22 gånger pengarna.

5 kommentarer:

Jessika sa...

Har du nån minimiinsats ;). eller fick de faktiskt till det?

Jesper sa...

Jessika: Låt oss säga det såhär: Hade det varit "ring så spelar vi" hade vi i det här läget haft typ två hundra skivor i potten. :-)

Jessika sa...

Hualigen. Hallå Menigo, ni håller på att få jävligt dåligt rykte ni som ska vara så effektiva med fokus på kunden; ni får inte till en enda jävla beställning till ETT förskolekök.

Anonym sa...

Ja det är ofta man får felleverans av Menigo, tråkigt att behöva ändra i matsedeln.
Själv så försöker jag beställa kravfärs men lyckas få leverans typ var 10:onde gång fast vi har det på anbudet! Man blir så irriterad.
Köper du mycker kravprodukter?
Funkar det i sånt fall med dina leveranser?
Karin i Köket

Jesper sa...

Anonym: Köper rätt mycket kravprodukter. Använder ramförallt "mälarprodukter" på eko-grönsaker och frukt. Vad det gäller vad jag tar från Menigo finns det inte så mycket att köpa, som jag tycker är värt det. Gillar emellertid deras ekologiska krossade tomater och köper alltid t.ex. ärter till ärtsoppa som är kravmärkt.

Mycket ekologiskt? Well - jag ligger på mellan 30 och 40% av varubeståndet i veckan. Min stadsdels miljömål tror jag ligger på 25% av inköpskostnaden, så det uppnår jag. . Man skulle givetvis vilja köpa ALLT krav-märkt men det är ju omöjligt, rent ekonomiskt.

Hur gör du själv? Vad roligt att du hittat hit och delar med dig av dina erfarenheter, Karin, vi verkar så att säga "sitta i samma båt". Kul!