torsdag, april 24, 2008

Izabella och jag gör slut.

Jo, det är sant. Izabella - min gamla Ciao Bravo, och jag, gör slut. Det verkar vara ett ömsesidigt beslut, för hon bara trilskas och trilskas, och jag har till sist tappat tålamodet. Skilsmässan är ett faktum...

Det är givetvis trist, men någonstans måste man sätta ned foten... Hon var - i början av vår bekantskap, så väldigt medgörlig. Trevlig, tyst ocdh snabb. Såhär, några hundra mil senare har hon tröttnaqt. Och hon skorrar mest hela tiden.

Nåväl - den som möjligen kan tänka sig denna fullblodsitalienska till sällskap åt sig, och gärna vill pilla på gamla italienska mopeder, kan nu göra sig ett kap och köpa en billig här.

En epok är över.

6 kommentarer:

Jessika sa...

Blocket. Blocket. Blocket. Blocket?!
Allvarligt, du tänker använda blocket?!?
Lycka till...

Jesper sa...

Tack.

Jessika sa...

Jag var extremt ironisk...
Blocket är fyllt av knäppgökar, idioter och annat löst folk, men som sagt lycka till :). Å andra sidan - man brukar hitta det man vill ha, men man får stå ut med allt ovan.

Jessika sa...

Du har inte övervägt en ny icke eu-moppe, för att slippa hela reparerandet från början?

Jesper sa...

Eh. Jo. Jag behöver ju en moped för att köra till och från jobbet (det är ju en ekonomisk fråga. Busskortet är dyrt och för samma pengar bensin kan jag åka fram och tillbaka till jobbet ungefär 90 gånger. Så, well, det lönar sig, rent ekonokmiskt, att åka moped.

Ciao:en är ju en gammal "30-moppe", så jag letar givetvis efter en annan, "ungefär 30-moppe", EU klass 2 eller "gammal hederlig" från typ 90-talet eller så...

Vi får se lite vad det blir.

Jessika sa...

Man behöver ju inte nödvändigtvis köpa en 25 000 kronors italiensk ja, du vet, men hyfsat ny i varje fall.