måndag, april 06, 2009

Utmaning: Kan någon rita?

Jag har en tatuering, sedan ett par år, och funderar - egentligen sedan dess - på att låte göra en till.

Skulle vilja göra något på min ena axel/biceps som skulle kunna påminna om det där med matlagning och att vara kock. Har någon gågon idé? Kan någon skissa ihop något? Eftersom jag vet att flera av Er som läser det här både HAR tatueringar och några av Er GÖR tatueringar får ni gärna komma med lite förslag.

Det gäller givetvis alla. Alla som har en idé får komma förslag. Inga regler - det är bara att köra!

5 kommentarer:

Frukostflingan sa...

Kul idé! Fundera ska jag, men vågar inte lova något. Kommer jag på någon bra idé hör jag av mig. Annars hoppas jag att det är fler kreativa själar som tittar in och läser det här!

Anonym sa...

Jag ritar !!!! Kolla min blogg.
www.motivlivh.blogg.se där finns en hel del av sånt jag ritat...

Reneé

KARLAVAGNEN sa...

Jag kan rita - fick femma i grundskolan. Men för en tatuering finns det säkert vissa saker man måste tänka på. Tydliga linjer etc. Å tenderar inte tatueringar att flyta ut när huden tappar spänsten?

Fick direkt någon inspiration till sjömannens klassiska tro, hopp och kärlek... Fast kockvarianten...

Hmm, kniv - för bra kniv är basic och ett måste, men sedan? en koppargryta eller koppar-stekpanna? Å kanske en flaska vin? Med dessa tre kan man komma långt.

Bueno jag spånar vidare...

Jesper sa...

Renee: Oj. Fint. Kan du rita något tror du?

Karlavagnen: Möjligen är det så. Jag har inte sådär jättekoll på hur tatueringar flytar ut, men jag tänker att om man sätter en tatuering på ett ställe som axeln, där det inte händer lika mycket som på rygg/mage/bröst/ben ökar chansen att den ser ungefär likadan ut när man blir gammal...

Spåna gärna vidare. Vore jättekul!

Jessika sa...

Tatuerarstudior ritar om du har ett hum om vad du vill ha.