måndag, april 27, 2009

Ingen rök utan... arom?

Antar att flera av Er redan läste Henrik Ennarts artikel i SvD härom dagen om rökarom? För mig, som på jobbet köper en hel del "rökt skinka" och dito kalkonbröst som pålägg till barnens mellanmålsmackor var det här en eye-opener.

Man kanske skulle gå över till att bara köpa kokt skinka i stället?

Och: Tack O. för tipset!

--

EDIT: 090428: Såg att Karibien skrivit om det här också. Bra inlägg. Läs!

4 kommentarer:

Jessika sa...

Kokt skinka med senap och cornichoner.

karibien sa...

Jag tänkte skriva en kommentar, men det blev så långrandigt att jag gjorde ett eget inlägg. Läs om du har lust

http://karibien.typepad.com/en_bokmal_anfaller/2009/04/nu-%C3%A4r-det-kokta-fl%C3%A4sket-or%C3%B6kt.html

Jesper sa...

Jessika: Mums.

Karibien: Ska kolla in det! Tack.

kristin sa...

Åh ja, har alltid tyckt MYCKET bättre om kokt skinka än rökt. Däremot gjorde jag en otroligt god skinksås på jobbet! Blev väldigt uppskattat av barnen! Köpte från Bergfalks runt 100kr/ kilot.
Jag lägger ett recept hos mig på skinksåsen.