onsdag, april 15, 2009

Top chef-finalen

Har nu sett Top Chef-finalen i vad som varit en riktigt intressant säsong. Jättekul att se, och väldigt inspirerande. I final stod två verkliga antagonister. En kille som lagar rättfram spansk genuin finmat och en molekylär gastronomi-nörd med fusion-influenser från hela världen.

Utan att gå in på hur det gick (programmet sänds ju i repris i morgon, för Er som missat det och inte vill ha resultatet presenterat) tycker jag att den här videon var rätt rolig. Som vanligt en "fan-video" från Youtube:Om Top chef någonsin säljs och körs i Sverige vill jag vara med. Programidén är lysande och det skulle vara jätteroligt att vara med och leka med andra kockar! Inspirerande på så många plan! Nåväl. Roligt att se finalen! Riktigt spännande!

5 kommentarer:

Anne sa...

Men du ligger många säsonger efter :) Femman är klar, och reprisen som just gick var alltså tvåan. Snart kommer Top Chef Masters som jag tror blir riktigt rolig :)

Jesper sa...

Anne: Oh - silly me. Jag har ingen koll. Men en rolig säsong var det i alla fall! Finns de att köpa på DVD någonstans ifrån?

Anne sa...

Vet inte. Men det finns en helt okej kokbok från framför allt säsong 1-3 :)

landonius sa...

Kolla på www.play.com Klart prisvärd och fri frakt till hela världen!

Jesper sa...

Anne och Landonius: Tack för tipsen - det skall jag kolla!