Värmde mocca-kaffet i micron. Gjorde ett sådant där "snabbägg" och var färdig med dukning och allt på mindre än tre minuter. Och faktiskt - jag kände mig ändå som om jag åt en "riktig frukost".
Cafe largo (lite starkare kaffe med mjölk) och en bit vitt bröd till vardags, i jobbets café. Alt vitt bröd med tomat. Hemma hos määj, på min gata i staaan... Blir frukosten på helgerna allt från ingen via tyskt bröd med pålägg till pannkakor och kaffe. Men oftast bedrövlig frukost på arbetsdagarna.
Ägg kokt 4,5 min ( viktigt ) rostat surdegsbröd siom jag skär i strimlor och doppar i det löskokta ägget . En balja the och ett glas c-vitamin me d* viskar * en treo i . Sen är jag redo att möta världen .
35+ -nånting kock, bosatt i 08-land, pappa till två barn, och har därför en speciell förkärlek till just "mat för barn".
Krubb är en blogg om... just krubb. Om mat. För jag tänker mycket på mat. Lagar mat. Äter mat. Läser om mat. Ser på mat-TV. Skriver - nästan uteslutande - om mat. Och så folket som lagar den.
Välkommen till bloggen. Hoppas du hittar något du gillar. Här nedan kan du klicka dig fram i menyn bland bloggar jag gillar. Mina gamla inlägg (skåpmat?) och lite annat smått och gott... Bon appétit!
3 kommentarer:
Cafe largo (lite starkare kaffe med mjölk) och en bit vitt bröd till vardags, i jobbets café. Alt vitt bröd med tomat. Hemma hos määj, på min gata i staaan... Blir frukosten på helgerna allt från ingen via tyskt bröd med pålägg till pannkakor och kaffe. Men oftast bedrövlig frukost på arbetsdagarna.
Ägg kokt 4,5 min ( viktigt ) rostat surdegsbröd siom jag skär i strimlor och doppar i det löskokta ägget . En balja the och ett glas c-vitamin me d* viskar * en treo i . Sen är jag redo att möta världen .
Karlavagnen: Mmm. På helgerna äter jag oftast frukost med andra och då försöker man ju snitsa till det lite.
Lyxpiraya: Oh. Låter gott med surdegsbröd i äggula!
Skicka en kommentar