torsdag, februari 21, 2008

Torsag kväll är högtidskvällSå var det torsdag igen, och som sådan "högtids-TV-kväll". Ikväll går nämligen först Per Morbergs tokroliga "vad blir det för mat" på TV4+, och sedan kommer Gordon Ramsey's "Kitchen nightmares" på femman.Jag bryr mig inte om VAD ni har att säga om schlagerfestivaler eller den nya säsongen av Lost. TV BLIR INTE BÄTTRE ÄN SÅHÄR!

4 kommentarer:

manne sa...

Du, du vet att du inspirerat mig till att fastna för kockserier? Jag har laddat ner ALLA kitchen nightmarers (fem säsonger) och även hunnit se första säsongen av Hells kitchen (US version) Andra säsongen är nedladdad och påbörjas snarast.
Jag är fast.
Med andra ord.

Tony sa...

Manne,

Jag tipsar då dig om F-word. :)
Liknar Kitchen nightmares =)

Mackan sa...

I går var första gången jag såg båda serierna. Jag tror att vi tidigare kollat på någon annan kanal (eller helt enkelt sysslat med något annat) när "Vad blir det för mat" går.

Men vad juste det såg ut! Helt grymma schnitzlar, ju! Och stora som pizzor! (även om jag själv älskar mina "A la Cordon Bleu" - med en bit brie och lufttorkad, salt skinka i).

Jesper sa...

Manne: Härligt! Kul att kunna inspirera! :-)

Tony: Kul. Tack för tipset, det skall jag kolla in!

Mackan: Mmm. Fast jag brukar göra cordon bleu med annan ost (västerbotten, t.ex.) och på fläsk i stället för kalv (eftersom det är SÅ mycket billigare). Det brukar inte heller bli illa.

Fast då får man ju ingen ansjovis, förstås. :-/