fredag, september 26, 2008

Ära och berömmelse - ICA-kuriren

För prenumeranter av ICA-kuriren kommer det kanske inte som något nytt, men i senaste numret har man en artikel om matbloggar och matbloggande där Kinna från "Mormors mat", Lotta från "Om jag var din hemmafru" och lilla jag är med.

Artikeln löper över några sidor i tidningen och jag är med på två bilder, och min mat är vackert fotad (och en av MINA grejer är på OMSLAGET!) på ytterligare två tjusiga bilder. Jag är fantastiskt lycklig...

För Er som - mot förmodan - inte har ett rykande färskt nummer av ICA-kuriren hemma: Här kan man läsa artikeln (och recepten).

Förresten - Kinna: Du är coolast i världen - som skriver om pannbiff med lök! Lysande! Riktigt old-school, och riktigt coolt. Du knäcker!

Och Lotta: Förutom att du har världens kanske coolaste bloggnamn får man väl gratta till att du också tillhör "matkollektivet" Taffel och utmärkelsen till årets webbtidskrift! Coolt. Och balla recept. De där laxpuddingarna får jag testa snart!

Tyvärr har jag ingen bild på omslaget av det aktuella numret, och jag hittar inget på ICA-kurirens websida, men om någon har en bild får ni gärna skicka den till mig (kotten@coyote.org) så lägger jag ut den här.

6 kommentarer:

Anne sa...

Wheee! Vad kul! :)

Lisa sa...

Jättefina bilder och kuligt. Grattis!

Bendel sa...

Man grattar!

Ingvor sa...

Jätteroligt!
Grattis!!!!!!

Jesper sa...

Anne - Ja, det tycker jag också. Jättekul!

Lisa: Ja, jag vet - man liksom bara: "Va - har JAG lagat det DÄR?" Jätteroligt. Och tack. Och grattis själv, förresten, till #årets webtidskrift". Kul, kul!

Bendel: Tack, tack.

Ingvor: Ja, det tycker jag också. Jätteskoj. Härom dagen då jag fick tidningen tog det säkert flera minuter innan jag kunde säga ett helt ord med konsosnanter i. Det är jätteroligt! Och tack.

Kinna sa...

Ah, nu ser jag att du redan skrivit.Tack snälla. Glöm kommentaren i ovanstående inlägg. =) Tjingaling!