måndag, september 15, 2008

Pasta med kyckling, blomkål och paprika



Snabbmat under helgen (4 port):

350 g kycklingfilé
2 paprikor
1 msk Olivolja
1 msk Smör
1 blomkålshuvud
1 buljongtärning
2 ½ dl vatten
2 dl grädde
1 knivsudd muskotnöt
1 vitlöksklyfta
Salt och peppar

Koka pasta
Skär kycklingfile och paprika i vackra bitar. Fräs på i smör och olivolja.
Plocka blomkålen i små vackra buketter, släng bort det hårda inuti.
Tillsätt buljongtärningen (kycklingbuljong eller grönsaksbuljong är godast) och vattnet och låt koka ihop ett tag.
Tillsätt vitlöksklyftan, hackad så smått du kan.
Slå över grädde och smaka av med salt, peppar och muskot.

2 kommentarer:

Jessika sa...

Jag vet att du inte är förtjust i att skriva om ditt privatliv men hur går det med lillbebisen? Sover han bättre på nätterna = piggare föräldrar?

Jesper sa...

Ja.