måndag, september 29, 2008

Men DET HÄR är i alla fall bra...

Har haft en dag när inte riktigt allt gått som man vill och då får man, i stället för att gräva ned sig, ta och kolla lite på saker som faktiskt är bra!

1) Min vikarie har lämnat ett nästan helt perfekt städat kök till mig att komma tillbaka till - det är inte varesig vanligt eller tråkigt! Dessutom har han gjort ett jättefint collage på insidan av min köksdörr, som var så fint att jag nästan började grina!

2)Givetvis är det O. som är vikarie, även den här gången. Och inte nog med ovan - har har hjälpt mig att scanna omslaget till Ica-kuriren, idag. Kul. Så nu kan ni se det här, också.

3) "Tjejen i polotröjan" - min vardagshjälte i korvmojen vid slussen är tillbaka. Och kände igen mig idag. Och jag henne. Och jag har GIVETVIS tagit reda på vilka tider hon jobbar numer, så jag kan få min kycklingburgare precis som jag vill ha den. Ett kärt återseende!

4) Min kompis, f.d. kockkollega, ständiga medkonspiratör och axel att gråta mot - CayakCarin är (äntligen) hemma igen, från en resa till "ett annat hemma". Skönt.

5) ... Jag vet inte, men sådana här listor brukar alltid vara 5 punkter... Det kanske går bättre i matbloggpriset, i alla fall. Vi får se.

Och här kommer i alla fall omslagsbilden från Ica-kuriren:Och längst ned till vänster på omslaget syns min fyllda paprika, från reportaget.

5 kommentarer:

O. sa...

Det här kallar jag självläkning i världsklass. Du har ju presterat en utmärkt "tacksamhetslista"! Borde nog också skriva en.

Emanuel Karlsten sa...

Oj så läckert med Icakuriren! Grattis!

Jesper sa...

Emanuel: Ja, det tycker jga också - jag var helt sådär "så glad att jag tappade bort konsonanterna i språket" under flera minuter när tidningen kom. Sedan ringde jag en kompis (som i och för sig inte svarade på sin telefon och jag lämnade ett helt psykat telesvar i stället!) och skrek.

Tyvärr är bildtexterna inte med i artikeln, som den ligger utlagd på nätet - det är lite trist för de är riktigt roliga! :-)


O. Gör det. Och uppdatera din blogg! hörde något om en grym fläskstek i fredags?! :-)

Kinna sa...

Tingaling - fint att det var din paprika på omslaget. Vill du ha en länk till själva artikeln hittar du den hos mig.

Jesper sa...

Kinna: Ja - jag är omätligt stolt över att paprikan är på omslaget. Jag lade upp en länk till artikeln redan förra veckan, men tack ändå för ditt tips (och din fina blogpost härom dagen).

Kul att du tittade in här också!