Men det blir roligare om man frågar; Tycker Du om pickles...ja, men hur visste Du jag hette Liss?
Ahh va kul och plumpt!
Men i original var Pique-nique ett knytkalas ute i det fria som unbder 17 och 1800 talet utvecklades till stora middagar med ett umgänge som inte läm,påade sig för den tidens barnaögon, alltså med sällan plumpa, docki erotiska undertoner. Man kan också förstå hur den tilltagande fäblessen för naturen underblåste det hela. Mer om det här , ja djäkligt mycket mer om picknick, skriver jag om i min bok
35+ -nånting kock, bosatt i 08-land, pappa till två barn, och har därför en speciell förkärlek till just "mat för barn".
Krubb är en blogg om... just krubb. Om mat. För jag tänker mycket på mat. Lagar mat. Äter mat. Läser om mat. Ser på mat-TV. Skriver - nästan uteslutande - om mat. Och så folket som lagar den.
Välkommen till bloggen. Hoppas du hittar något du gillar. Här nedan kan du klicka dig fram i menyn bland bloggar jag gillar. Mina gamla inlägg (skåpmat?) och lite annat smått och gott... Bon appétit!
2 kommentarer:
Men det blir roligare om man frågar; Tycker Du om pickles...ja, men hur visste Du jag hette Liss?
Ahh va kul och plumpt!
Men i original var Pique-nique ett knytkalas ute i det fria som unbder 17 och 1800 talet utvecklades till stora middagar med ett umgänge som inte läm,påade sig för den tidens barnaögon, alltså med sällan plumpa, docki erotiska undertoner. Man kan också förstå hur den tilltagande fäblessen för naturen underblåste det hela.
Mer om det här , ja djäkligt mycket mer om picknick, skriver jag om i min bok
Lagers Tabberas: Det känns som om jag får ta och läsa den där boken...
Skicka en kommentar