tisdag, juni 12, 2007

Dagens...

Är hemma från jobbet idag.

Gick igår in i ett fönster, när jag gick runt ett hörn och gjorde en riktig sådär Monty Python-grej. Ser ut som en boxare, efter omplåstring hos doktorn och har ont i skallen . Är hemma och vilar idag.

Slösurfar lite ibland och hiattar då dagens:

sågning: av Keso på den alltid lika briljanta "matälskaren". Ibland vill man bara skrika ett "äntligen!" över att det finns folk som faktiskt VÅGAR skriva sådant här. Bra jobbat, Lisa!

Dagens "websida vi önskar vore bättre" är den, sedan härom dagen upptäckta Fine food i Hammarby sjöstad. Butiken är - som jag skrev redan då - favorittippad i kategorien "butik där jag til l sist ruinerar mig på roliga matgrejer". Websidan är en ful historia som andas 90-tal och där man inte kan handla en pinal över nätet. Trist.

Dagens frukost bestod förresten av cream cheese på "längtan", en vaniljespresso och så en knäckesmörgås med mackrill i tomatsås, för Er som undrar.

1 kommentar:

Mackan sa...

Mackrill är ett underbart smörgåspålägg (det hörs ju på namnet, ungefär som att det är enkelt att göra en omelett) och ska inte föraktas!

Och Keso... I värsta fall, va? Men Keso Fiber? För folk som lägger undan persiljekvisten från biffen? Knappast, va?

MER RECEPT!