tisdag, februari 06, 2007

Tillbaka till korvmojen.

Åt en "stålunch" på korvmojen på slussen, som jag ju skrivit om tidigare, idag. Odag var det "den spanska killen" som jobbade och inte "tjejen i polotröjan". Jag beställde emellertid en kycklingburgare även idag och när killen frågade hur jag ville ha den hör jag mina läppar forma orden "gör den som du skulle käka den själv" och överraskas över min egen äventyrlighet. Jag som annars VET BÄST hur jag vill ha MIN burgare.

Nåväl.

Snubben gör något magiskt, med senap, currydressing, sallad, rostad lök, färsk lök och sådan där gurkmix. Resultatet blir helt fantastiskt. Jag som trodde att perfektion var omöjligt att överträffa...

Jag har skrivit det förr och kommer säkert ha skäl att skriva det igen, men allvarligt - gå dit! Möjligen Sveriges bästa korvmoj!

2 kommentarer:

Anne sa...

Huh. Får ta och prova nästa gång jag har vägarna förbi. (Det är ju ganska ofta.)

Kocktips, tack - jag ska göra béarnaise, för första gången. På alla hjärtans dag. No pressure, liksom. (Och ja, jag tänkte fega och ha nåt färdigt i kylen, ifall det går åt h-e.) Men för att maximera chanserna att lyckas - har du några bra tips?

Jesper sa...

Sure. Jag postar här på bloggen alldeles snart...