torsdag, mars 15, 2007

Mathuset och världen utanför

Har ätit mat på mathuset idag. Mathuset är en liten grillbar i Avesta, som ligger inte alls långt ifrån där jag "bor" här. I och för sig. Inte speciellt många grejer ligger så långt ifrån där jag bor här. Utom Stockholm. Och händelsernas centrum, så att säga. (Jag talar - eller skriver, snarare - givetvis om vad som i bekantskapskretsen har kallats för "bloggfajten" mellan Linda Skugges olika bloggar och lilla Krubb. Käs mer om de senaste dagarnas utveckling här om du orkar).

Nåväl.
käkade i alla fall räkcrepes. Helt ok, faktiskt, fast rätt dyrt. typ 80 spänn för 5 små crepes. och ett blad isbergssallad. I övrigt, som allt annat i Avesta - Trevligt. Människorna är snälla. Man vill väl. Servicen har varit bra, var jag än har varit. Det är bara det att maten inte är så spännande. Och att stan inte är så stor. Och att den är död efter typ klockan 17 på eftermiddagen. På riktigt.

Håller på och skriver på ett prov som jag skall utsätta mina adepter för i morgon, innan jag åker hem, när det plötsligt plingar till i datorn. Det visar sig att airporten hittar någon slags nät ibland i mitt vardagsrum, fall jag har datorn i knät i rätt soffa. Så nu kan jag surfa. Lite. Ibland. När det inte glappar.

Jag kan inte svara på mail, dock, vilket känns sådär. För jag kan läsa mail. Men jag når ingen server för att skicka mailaen. Konstigt, men så är det tydligen när man inte vet var i världen man surfar ifrån, typ.

Har skrivit lite på nästa "bloggintervju" som kommer upp här så fort jag kommit hem till Stockholm och texten är godkänd av intervjuoffret. Jag kan avslöja att det inte är Linda Skugge som intervjuas. Sorry.

DET vore förresten skitkul. Linda - ifall du läser det här - maila mig! Adressen finns i inlägget om datornostalgi, bl.a. eller kommentera här, med nå gon mailadress jag kan nå dig på eller något, så kan vi snacka bloggintervju eller gästbloggning eller något.

Manne: 769 till 15, idag, sedan har jag inte fått någon färsk statistik. Alla träffarna är till "det gamla" inlägget.

Nu skall jag skriva färdigt.

5 kommentarer:

Emanuel Karlsten sa...

Det är inte illa ;)

Såg dessutom att skugge fortsätter ösa träffar till dig =)
http://blogg.expressen.se/linda/entry.jsp?messid=196206#trackback

C sa...

Jag håller med dig om Linda Skugge, jag gillar henne urmycket och har alltid gjort, men sedan hon började med bloggandet så blir det mer och mer kvantitet i stället för kvalitet tyvärr. Hon har också en fotoblogg som är ganska meningslös. Jag läser gärna http://kinnasblogg.blogspot.com/ för matinspiration och ännu hellre http://minbrorskokbok.blogspot.com/

Jag har browsat lite på din blogg och gillar den, men jag kan inte låta bli att komma med förslaget att du kanske ska fundera på att skaffa en digitalkamera och lägga in bilder på det du lagar? För som kock borde ju du veta att man äter med både ögon och mun, och det är ganska svårt att bli inspirerad av matberättelser utan bilder. Keep up the good work! //Cecilia

Lina sa...

Var 17 ligger Mathuset?!
Jag bor ju här i Avesta (ja, stackars mig!) men vet inte vad Mathuset är för något? Matstugan kanske?


Hittade förresten hit genom Ragazze.

Jesper sa...

Sorry. Det måste vara samma ställe. Typ grillhak med lite bredare meny? Skrev posten på en dator inte precis efter att jag ätit där, så jag försökte komma ihåg vad stället hette. Tack för förtydligandet.

Lina sa...

Ingen fara på taket. Jag försöker bara klura ut det hela.
Måste kolla imorgon... blir så nyfiken! :)