söndag, mars 25, 2007

Mat-TV-premiärer

Det är söndag kväll och jag sitter och kollar på lite TV. Lägger märke till att gamla hedersknyffeln Jamie Oliver börjar sin nya serie på kanal 5 idag. Kul. Programmet verkar dessutom rätt bra. Lite väl mycket "trädgård" och lite väl lite "kök" för min smak, i alla fall i början av programmet, men det verkar rätt bra. Hans "falafel"-grej var helt suveränt bra. Kul. Jamie är bra.

Såg förresten härom kvällen den sista "förkväll" och Pelle gjorde sig väldigt bra i TV, som alltid. Det ryktas att han håller på med ett nytt projekt och jag lär sitta klistrad vid TVn även då...

---

Killen tidigare känd som MediaKristofer och Manne har ju redan skvallrat om det, så det är ingen idé att jag försöker hålla tyst om det längre - Nästa vecka börjar vi filma "Blodigare och Eldigare", vårt lilla underground-webb-TV-projekt. Det skall bli jättekul att göra något lite mer "multimedialt" än att bara blogga om det, även om det inte är "riktig TV".

De två första programmen "skjuts" nästa helg, verkar det som. Det första är "helt färdigdribblat" vad det gäller någon slags "stolpmanus" med någon slags preliminär klipplista (som jag lärt mig vad det är idag, av nyss nämnda "Killen tidigare känd som MediaKristofer) och sådär, så det känns rätt "på rull". Vad det gäller program två har vi inte bestämt oss riktigt vad det skall handla om. Antingen blir det någon slags "Taco-grej" av något slag, eller så blir det "franska grejer" (för att de är lätta att göra blog och eld-grejer med fransk matlagning) eller så blir det något HELT annat... Vi får se vad som händer.

---

Håller förresten, på tal om något HELT annat, på med en tanke om en bloggtävling här på Krubb snart. Ni får hälla ögonen öppna.

2 kommentarer:

Killen tidigare känd som MediaKristofer sa...

Jag funderar faktiskt på att byta artistnamn till ¤ eller kanske ◙ snart, så det blir lättare för dig ;-)

Blog och eld var annars en ny kombination. Gillar det... :)

Jesper sa...

Ja, det var en så rolig felstavning, med tanke på sajtens innehåll, så den får stå kvar. :-)

"Killen tidigare känd som MediaKristofer" tycker jag är en riktigt, riktigt bra bloggpseudonym, eller vad man skall kalla det?