tisdag, mars 03, 2009

Off-Topic: Jag väntar....

Skrev i det här inlägget att jag skall opereras på torsdag. Den där operationen är en operation jag väntat ett tag på. Sedan i augusti 2007 har jag vetat ATT operationen kommer att göras och sedan i somras har man pratat om "i vinter".

Så - i november fick jag besked om att jag skulle opereras framåt slutet av november. Med någon dags varsel ställdes transplantationen in, då transplantatet blivit dåligt och mitt datum flyttades fram till i lucia.

För att göra en lång historia kort kan jag berätta att jag nu (efter att ha fått mitt datum framflyttat två gånger till) var rätt upplagd för att opereras. Och idag kom beskedet att man flyttat fram min operation. Igen.

Jag väntar således vidare. Som alltid när jag är lite deppig blir det att ta fram nnågon gammal lyrik. Fröding brukar ligga nära till hands. Eller Nils Ferlin. Eller som idag - lite passande - Dan Andersson (tolkad av Sofia Karlsson). Här i en ttext om att vänta, även om det är en annan sorts väntan som beskrivs i den här dikten...Och idag känns mitt liv ungefär som Andersson beskriver det i den vackra, men lite bittra "Du liv" även den här tolkad av f.d. pluggkompisen Sofia Karlsson):Idag är en "sådan där" dag.

4 kommentarer:

Lyxpiraya sa...

* hivar över en hink med tröst*

Patrik sa...

Då hoppas vi att de snart dyker upp en bra tid för dig!

Jesper sa...

Lyxpirayan: Tack.

Patrik: Ja, jag hoppas verkligen det. Jag är rätt trött på det här, faktiskt.

KARLAVAGNEN sa...

Näää vad pesto...

Hajar precis, fast ändå inte... Väntar också på operation men inte livsnödvändig på samma sätt och har inte väntat lika länge.