fredag, mars 27, 2009

Dagens dilemma

Har fått post. Det är alltid skoj. Det här var dessutom ett roligt litet paket från Svensk köttinformation, inslaget som en bit kött, i smörpapper och med deklarationsetikett på. Jättekul.

Det visar sig vara inbjudan till "Sveriges köttkock 2009" - en tävling för kockar, som jag alltså nu kan delta i.

Samtidigt vet jag inte om jag är man nog att klara uppgiften. Och jag vet hur jag blir om jag är med och det går dåligt...

Så nu har jag en del att tänka på...

11 kommentarer:

Jessika sa...

Roligt :)

Anonym sa...

Nu vet jag inte vad som bedöms, men om en av kategorierna är "God, nyttig, populär och prisvärd skolmat även för vuxna" så måste du ställa upp. Det klarar du även om ögonen inte hunnit bli OK!

carin sa...

Go, Jesper, Go!

Anonym sa...

Vad ska du göra då ????


Reneé

Patrik sa...

Ge mig ett bra skäl till att du _INTE_ skall ställa upp?
Har läst bloggen 3 ggr nu och jag kan ärligt talat inte hitta något bra skäl till att du inte skall ställa upp utan snarare 1000 bra skäl till att du skall ställa upp.

Om du inte gör det så lär du definitivt ångra dig broder.
Bättre spänna den båge som brast än aldrig ha försökt , är de inte så vi säger?

Klart du skall ställa upp!
Heja HEJA HEJA

/P

Patrik sa...

Det är bara de saker man aldrig gjorde som man ångra..

/P

Fd LocusKarin sa...

Om inte du kan "misslyckas" i köket, hur ska du då kunna lära dina skyddslingar på jobbet att det är ok att prova, experimentera även om det inte alltid blir som man tänkt?!
Det är din skyldighet att ställa upp, som ett gott föredöme (dessutom har du ju en klockren ursäkt om det inte går bra, med tanke på operationen...)

Kramar på dig.
Karin

Jesper sa...

Jessika: Kul att bli inbjuden. Onekligen.

Mr: Arboc: Mmm. Nu kommer det ju att tävlas i ett särskilt tema "svenska revbensspjäll och grissida", men vi får väl se... :-)

Carin: Tack. Du är alltid ett fint stöd.

Patrik: Tack, det var vänligt skrivet. Själv är jag lite osäker. Det jag gör känns betydligt mer "folkligt" än standard-tävlingsmat. Och jag känner att det kanske är svårt rent praktiskt att kunna få till allt jag vill för att kunna ställa upp...

F.d. LocusKarin: Haha. Tack. Och tack för ditt stöd.

Alice sa...

Klart du ska! Jag håller tummarna.
/Alice

kallskänkan sa...

Jag tycker du ska ställa upp. Du kan få provlaga köttet till mig nu när jag flyttat till Stockholm! : )

Jesper sa...

Alice: Oj. *rodnar* Läser DU här?! Och tack. Ehm. Bara för att det är du som skriver det får jag väl ta det under ett andra betänkande. :-) Tack för stödet. Och tack för DIN fina blogg och ditt fina arbete i bl.a. restaurangvärlden. Du knäcker!

Kallskänkan: Hmm. Lockande. :-) Men väldigt kul att du bor i stockholm. Hör av dig till mig (e-posten finns här på bloggen) så får vi träffas över en middag ellelr något. Har du fått något kul jobb på något bra ställe, här, eller? Kul att se dig tillbaka i sverige, och nu - i Stockholm. Kram.