Tydligen har man i Tidaholm misstankar om att ett lamm slaktats på en pizzeria. Det är givetvis inte rätt. Att slakta i livsmedelsproducerande lokaler, som inte är slakteriklassade, är olagligt. Här verkar det dessutom som om man haft lammen i samma lokal där man lagrat grönsaker. Hur förklarar man det för myndigheterna? "Nej, det är inte ett lamm - det är en luddig grönsak?" Känns sådär, faktiskt.
Samtidigt kan jag inte låta bli att inombords ställa mig frågan:
"Undrar om de på den här pizzerian också får samma fråga som på min lokala pizzeria?" vilket ALLTID är: "Är det färska räkor på pizzan?". Är det färskt lamm, liksom? "Visst - kom ned i källaren och kolla!"
tisdag, oktober 06, 2009
Råttan i pizzan? En grönsak i fårakläder?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar