tisdag, oktober 27, 2009

Om mat är sex, är godis porr?

Ja, alltså - vi har ju diskuterat här på bloggen tidigare (ja - på andra bloggar också) huruvida det finns "sexig mat". Vissa har tillochmed hävdat att mat ibland kan vara minst lika bra som sex (vilket givetvis föder andra frågor - hur bra är deras sexliv, egentligen? Eller deras matlagning?) eller i vart fall ett gott sätt att trösta sig när man inte får något? Nåväl. Jag inser att det mest är jag och min allmänt snuskiga fantasi som går igång på sådant här - men så läser jag i aftonbladet om ett företag som i Eskilstuna sålt porrigt smågodis. Gelesnoppar, skumbröst och... Ja - kolla själva.

Givetvis har det här väckt viss upprördhet på nätet i allmänhet och bloggosfären i synnerhet - jag kan hålla med om att sådana här godisar inte behöver säljas tillsammans med karamellkungens ferarribilar och piratpengar i den lokala godis-tjorren. Samtidigt tycker jag att folk upprör sig lite väl mycket för småsaker (smågodis?) ibland.

2 kommentarer:

Jessika sa...

Som om det inte finns andra grejer att oroa sig över. Tror de att ungar verkligen bryr sig om man nu inte påtalar saken och då blir det jääättespäääännande. För egen del är godis godis men vad sjutton det finns ju snoppar i choklad så inget är ju omöjligt ;)

Jesper sa...

Snoppar i choklad?