måndag, oktober 12, 2009

Förklaring

Jo. Jag har ju inte skrivit på ett par dagar. Och jag har haft någon form av "giltigt förfall". Eller "livet" som det heter. Egentligen räcker det säkert med den här första bilden för att förklara vad som hänt - men ändå. Frk. R. och jag har haft lite annat att göra än att blogga i helgen...

Och för Er som undrat om jag mår bra och oroligt skrivit och påmint mig om att jag har en blogg att sköta. Jag vet. Tro mig. Jag vet. Så här kommer något slags "rekapitulation av helgen", som alltså har handlar om...Tadaaa!

Jo - på Östersjön, i lördags, förlovade vi oss alltså. Vi tog en kryssning, med Viking line, i lyxhytt och såg till att skämma bort oss lite på köpet.

Men lördagen började med en liten, lätt improviserad frukost:Croissanter, Rökt lax, Philadelfiaost med gräslök, ankleverterrine med murklor, cumberlandsås med åkerbär, morotsmarmelad, skaldjurspaté med romsås, starkt kaffe (och te) och - förstås - lite bubbel för att fira det högtidliga...

På båten blev det sedan god mat, gott att dricka och väldigt mysigt i största allmänhet. Utan att bli alldeles för matnördig kan man säga att "food garden"-restaurangen på Cinderella hade allt vi kunde önska i matväg. Eller vad sägs om sjötunga med tryffelhollandaise?In alles - gott, roligt och alldeles, alldeles, alldeles för mycket viktigare än bloggen.

10 kommentarer:

Jessika sa...

Eh, förlovning?
Jag måste ha missat något men grattis för tusan!! :)

Lyxpiraya sa...

Hurra! Jubel och fanfarer!

KARLAVAGNEN sa...

Grattis! Jättekul!

Jesper sa...

Jessika: Missat något? Det tror jag inte. Men allt berättar man inte för alla. :-)Men tack, i alla fall.

Lyxpiraya: Tack så hjärtligt.

Karlavagnen: Ja, verkligen. Och tänk att hon svarade JA?! :-)

patrik sa...

grattis!!
de lyckliga tu inbjudes på middag när de passar hemma hos oss!!

Anne sa...

Oj! Vad roligt, grattis! :)

Bendel sa...

Hoppsan! Grattis!

Anonym sa...

Nämen... GRATTIS!!!

:oD


/Thomas

Jesper sa...

Anne: Tack. Ja det är väldigt roligt.

Bendel: Hoppsan? Ja det är nog ungefär vad hon sa. Men tänk - hon svarade "ja"?! Bara en sådan sak! Tack förresten för gratulationerna.

Thomas: Tack.

Granfot sa...

Jag minns inte ens hur jag hittade till din blogg, men stort grattis till förlovningen!