Majoriteten av de undersökta variablerna, till exempel variationen av maträtterna, smak, doft, kryddning och matens utseende uppnådde inte målvärdet som var 75 procent när det gällde patientnöjdhet.
Många patienter tyckte att det inte var förenligt med Stockholms läns landstings värdegrund och i rapporten sammanfattas det att patienter och vårdpersonal anser att SoFresh-tallriken har allvarliga brister vad gäller stabilitet och utformning.
Så här går det om man slutar laga mat själv, köper från ett stort bolag, eller slår ihop och centraliserar kök, i stället för att satsa på lokal produktion. Punkt.
7 kommentarer:
Jag är precis hemkommen från DS där jag fick äta soppor som smakmässigt och färgmässigt var under all kritik :(
Lyxpiraya: Blogga om det!
Den är helt förfärlig den där maten. 1. Lägg in någon som är sjuk och förmodligen inte vill äta redan sen tidigare, 2. se hur personen inte äter alls. 3. Låt alla politiker men inte personalen förvånas.
(Och jag har fått den här maten. Åt knappt inget när jag skrev in. Åt definitivt inget på av den smörjan.)
Här förutsätter du nästan att sjukhusmaten var bättre förr, eller? Varför då?
AnKa: För att ge ett snabbt svar - kolla mina tidigare poster i ämnet.
Nu är det gjort!!
Jag har just varit inlagd pâ KS-AVA2 för en infektion. Kom efter 5 dagars erfarenhet av Sodexo "Stjärnköket" till slutsatsen att de borde anmälas för att förstöra Prima varor sâ att de inte bara smakar illa utan även luktar illa. Det var omöjligt att äta dvs allt gick i soporna medan miljoner svälter och vi patienter äcklades.
Skicka en kommentar