fredag, september 25, 2009

Att skriva och att blogga

Som vissa av Er vet skriver jag ibland texter till andra än till just bara min egen blogg. Jag skriver bl.a. ibland krönikor i facktidningar för restaurangfolk. Ibland skriver jag åt diverse matsajter, som bl.a. Taffel och i nästa vecka kommer jag att "gästblogga" eller skriva något slags webkrönikor åt en annan online-tidning.

Allt det här bidrar till att jag inte riktigt har tid att sköta Krubb, som ju är en blogg jag driver helt utan något ekonomiskt stöd från någon. Hoppas ni läser här ändå, lite då och då. Vi får se när och hur jag hinner skriva här. Det kan ta några dagar.

Under tiden: Det kanske finns någon där ute som vill handla ett alldeles rykande färskt exemplar av en prisbelönt kokbok? :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lugna Puckar grabben!

Det kommer att dröja Många Månvarv innan jag raderar Krubb från Mina Favoriter i Explorer...

Jag (och säkert många med mig) traskar dock gärna iväg och läser dig annorstädes. Just keep us informed...

*uppmuntrandedunkiryggen*

/Thomas. Skåningen

KARLAVAGNEN sa...

Lugna pucks vet du. Slow cooking Krubb är helt okay! Får man boken signerad då? Å vaddå kontroversiell e du kontroversiell?

Jesper sa...

Thomas Skåningen: Tack för ditt stöd. Och på måndag kommer ni få se lite ny text annorstädes. Jag skriver om det mer här, och länkar förstås!

Karlavagnen: Gör såhär - maila mig, så får du mitt nummer, så gör vi upp om att få ett signerat ex. Och kontroversiell?! Oh, ja! Det finns tillfällen när jag varit mycket kontroversiell!