Precis! Ibland har jag en hemlig fantasi att jag får komma hem till alla människor och tömma deras kök på gamla dåliga knivar och sedan - under rituella former - elda upp dem dansandes runt bålet i små piruetter!
Ingvor - det är samma knivar som vanligt. Köpte en ny knivväska i våras, någon gång, med axelrem och plats för några fler verktyg, och själva kniven på skärbrädan är den jag fick i födelsedagspresent av Frk. R - En Wüsthof classic IKON
35+ -nånting kock, bosatt i 08-land, pappa till två barn, och har därför en speciell förkärlek till just "mat för barn".
Krubb är en blogg om... just krubb. Om mat. För jag tänker mycket på mat. Lagar mat. Äter mat. Läser om mat. Ser på mat-TV. Skriver - nästan uteslutande - om mat. Och så folket som lagar den.
Välkommen till bloggen. Hoppas du hittar något du gillar. Här nedan kan du klicka dig fram i menyn bland bloggar jag gillar. Mina gamla inlägg (skåpmat?) och lite annat smått och gott... Bon appétit!
4 kommentarer:
Jag förstår dig verkligen Jesper, att du inte kan vara utan dina knivar.. knappast jag heller.. eller vem kan det som har ett hem:-)
Precis! Ibland har jag en hemlig fantasi att jag får komma hem till alla människor och tömma deras kök på gamla dåliga knivar och sedan - under rituella former - elda upp dem dansandes runt bålet i små piruetter!
Välkommen!
Var kommer de nya ifrån?
Ingvor - det är samma knivar som vanligt. Köpte en ny knivväska i våras, någon gång, med axelrem och plats för några fler verktyg, och själva kniven på skärbrädan är den jag fick i födelsedagspresent av Frk. R - En Wüsthof classic IKON
Skicka en kommentar