Igår fick jag av mamma och pappa en jättefin matpresent. De hade haft gäster i fredags och mamma hade lagat en riktig festmåltid! Eller vad sägs om det här:
Förrätt: En bit västerbottenpaj med löjrom, creme fraiche och rödlök.
Varmrätt: Janssons Frestelse. Min mamma gör världens bästa. 'Nuf said.
Dessert: Världens enklaste - En essert jag kommer att göra lite då och då när jag behöver något riktigt snabbt. Den kräver inget riktigt recept, faktiskt, utan är alltså vaniljkesella som toppats med amerikanska blåbär och sedan bara smulad digestive-kex på toppen. En len och god avslutning på middagen. Och den tog bokstavligen under en minut att fixa till. Det blir lite som en "uppochnedvänd cheesecake", men med mjukare "topping" eller "bottoming" i just det här fallet. Testa!
2 kommentarer:
Åhh... där vattnade det sig i min mun. Mmmmmmmmm vill ha allt det där nuuu!
Mona: Du får maila mig så fixar vi det. Du är alltid välkommen! :-)
Skicka en kommentar