onsdag, december 02, 2009

Börjar jag äntligen bli en kändis?! Eller behöver jag gå till apoteket?

Jag fick igår mitt livs första (och givetvis hittills enda) brev från Micael Bindefeldt AB. I paketet låt den monstruöst kända "apotekets senap" och eftersom jag nu fått den av Bindefeldt (som ju är känd just för att arrangera kändistäta PR-arrangemang och fester) känner jag mig - säkert väldigt oförtjänt - som en riktig TV-stjärna.

Nåväl - senapen då? Jag har ännu inte hunnit använda den, men funderar på att göra en rullsylta på rimmat bogfläsk senare och då lär den komma fram. Senapen finns i två olika versioner, med olika konsistens och styrka och kommer i vackra burkar. Perfekt för julbordet!

Och att jag nu fått de här väldigt lyxiga produkterna och av just Bindefeldt betyder förmodligen en av två saker - antingen börjar jag bli känd (vilket jag givetvis hoppas på) eller så tycker någon bara helt enkelt att jag borde gå till apoteket! :-)

7 kommentarer:

sestrajcic sa...

...eller så ville någon bara att du skulle skriva om produkterna så att andra gick till apoteket för du har ju redan fått dina...:-)!

Mona sa...

Wow Jesper! För mig känns detta som... nästan som jag mötte Lassie ;)

Jesper sa...

sestrajcic: Jaha?! Du menar sååååå? :-)

Mona: ;-D

Rebecca sa...

Förklaringen ligger i att Bindefeld AB anordnade pressfrukost då Apoteket lanserade den nya senapen. Peder Lamm var bl.a. där.
Räkna dig som kändis :)

Jesper sa...

Rebecca: Det låter som om du var där?! Då var ju du mycket mer kändis än jag, som aldrig blir bjuden till kändisfester. :-) Fast jag kanske kan bjuda hem några kompisar hit, så får vi ju kändisfest?! :-D

Rebecca sa...

Jo, jag var där - fast inte Bindefeld himself. Så jag är inte mer kändis än du.

Lagers tabberas sa...

Jag gör Dig till kändis i 15 minuter om Du vill.