måndag, januari 08, 2007

Life is life, nanananana.

ibland är livet bra. Ibland är livet rätt bökig. Ibland är livet bara... .. . livet, typ. Allt snurrar på utan att speciellt mycket händer, som egentligen känns som om det ens är värt att ta notis om, och så plötsligt har hela livet ändrat sig.

Pratade med Markus - min gamla sous-chef från Värtahemmet, på telefon idag. han har tydligen flyttat med sin tjej, och hennes barn, till Skänninge, utanför Linköping av alla ställen. Funderade ett tag på om jag känner någon i Linköping som skulle kunna hjälpa honom med jobb och ringde några samtal. Vi får se vad som händer.

Håller på och tänker mycket på kvällskurserna som vi utvecklar på jobbet. De kräver en hel del tankearbete, men jag blir rätt osäker på hur man skall lägga upp dem. jag har fått några kommentarer, här på bloggen, och några i mailen och så några muntligen av folk som hört om koncepten och alla vill ha ut olika grejer från en sådan kurs, så... Well... Det ärsvårt att veta om man liksom "har rätt grejer på känn".

Har också snackat med "media-Kristoffer" och "Webb-Manne" om ett webb-TV-projekt till Blod och Eld, frälsis websatsning. Kan i och för sig bli kul, men inget är klart än.

Skall strax gå och se på Alex (och de andra) i "middagen" på TV och sedan blir det nog lite skrivande på kokboken. NÅGON gång skall det väl bli klart.

Förresten - vad är "Tapas på Svenska"?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Förväntade mig en BoE-länk... men icke..

Här kommer den:
www.blodocheld.se

=)

FamiljenFriluft sa...

NU har jag fixat det. Tack, Manne. JAg trodde att min bloggeditor (som är en insticksmodul till Mozilla) hade fixat det åt mig. Sorry. givetvis skall vi länka till sajten.

FamiljenFriluft sa...

Bra Tapas-förslag. Tror också att t.ex. en liten bit raggmunk eller pannkaka med något skulle kunna vara med... Vilt är bra. Sill och anjovis är bra. Tänker givetvis vidare.

Och GIVETVIS kommer VÅRT matlagningsprogram vara MYCKET bättre än ALLA andra. Kom ihåg var du läste det först! :-D

Jag gillar Alex, och han ÄR en inte bara "bra" utan en "enastående" kock, men han är bättre som kock och/eller lärare för kockar än programledare i TV.

Men det är nu man förstår "Robinsonsyndromet" - att folk uplever att bara de värsta egenskaperna man har kommer fram i TV...

FamiljenFriluft sa...

Tack för tipset.

Anonym sa...

"Media-Kristofer". Jo, jag tackar jag :)