lördag, januari 13, 2007

Facit

Ja, här kommer facit på onsdagens blogg-utmaning, dåra...

Vi tar grejerna i någon slags ordning, dåra.

1. Jag har lagat mat åt ett sällskap med bl.a. Anna Book, blivit "utkallad till bordet" beredd på en avhyvling och sedan fått (oförtjänt) beröm.

Intressant att se att INGEN gissar på att det här var fel. Det stämmer. Det hände sig under tiden jag jobbade på Jensens böffhus på vasagatan.

2. Jag har varit med på "Ingvar Oldsberg för närvarande" på TV och där framfört en egenskriven låt, ur en musikal. Låten hette "jag skall bli korvgubbe".

Den här gissade ju tydligen Manne - killen som jag fick utmaningen av, på. Fel, Manne. Det här stämmer. Musikalen i fråga hette "Läraren som visste för lite" och var ett projekt som från början var vårt bands - Sockerbeatss - men som sedemera svällde över alla bräddar... Jag kommer från TV-inspelningen mest ihåg att vi blev rätt hårt dissade av folket i husbandet.


3. I en jamsession med John Norum, Ian Haugland och Mikka Hellsten brädat Ian Haugland på trummor, så han fick lira kompgitarr i stället.

Av någon anledning gissar Joi - den enda människa som faktiskt påstått sig vara fan till något av de band jag lirat i - på den här. Den stämmer faktiskt också. Hela historien utspelar sig på Hellstens musikhandel under våren förra året och är hittills min största succe som trummis, någonsin, vilket kanske säger mer om min trummisförmåga än själva grejen att jag brädat Ian Haugland. Jag kommer emellertid förmodligen inte göra några inhopp i Europe under den närmaste tiden...


5. Jag har hånglat med en av basisterna jag lirat i samma band som.

Visst har jag gjort det. Jag skall inte nämna några namn, men vi hade under gymnasiet en tjejbasist i bandet jag lirade med då.

Och så slutligen, för att bekräfta min tes att diskussionen dör när Mackan svarar, eftersom hen kan allt om mig...

4. Jag har tacklat omkull Niclas Falk.

Givetvis hade Mackan rätt här. Jag har inte tacklat omkull Niclas Falk. Men jag har stått på samma is som honom 2001, under en kickoff med företaget jag jobbade på då. En av tjejerna där dejtade honom då och fixade en teamaktivitet kring "träning med Niclas Falk".

Så - Mackan - du vann.

Som svar på extrafrågorna (som du bevisligen inte kunde) är svaren A) Samuel Ljungbladh och B) Marta - och vi fick bort isskruven genom att "värma" bort den med andedräkten, något som blev lite... .. .närgånget. Det var.. .. . någon annan i sällskapet som åtog sig denna tunga uppgift.

And that concludes the results of the swedish jury...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Argh! Jag borde ju har lärt mig att det som låter troligast man ska gissa på... Det är klart att du skulle kunnat tackla ner honom??!! *suck*

Mackan sa...

Kul att se facit.

Isskruvsgrejen är ju hur kul som helst :)

Mindes inte att Ljungbladh sjöng och spelade "Tears in Heaven", men där kan man tydligen lära sig nya saker.

Jag visste inte heller (men har misstänkt, i typ 13 år) att du faktiskt hånglade med K****. Kul att få det bekräftat :)