onsdag, maj 27, 2009

Mitt namn i eldskrift...

Idag fick säkert alla proffs sin restaurangvärlden i brevlådan. I det här numret har jag med en krönika om hur inspirerad jag blev av Kinnas fina "I mormors skafferi" och hur jag plågade min commis och min omgivning med mina nyvunna entusiasm för inläggningar, sylt, råröror och konserveringar!

Kolla in den, om du har ett nummer!

7 kommentarer:

O som i odåga sa...

Hörru, kan du scanna uppslaget eller nåt? Kan inte tjåla Restaurangvärlden på lokala pressbyråkopian... Eller ta med magget till jobbet nån gång.

Ö som i Örjan sa...

Hålelr med Odågan
När får Du lägga ut kopia på Din artikel på nätet, för oss som inte är prenumeranter?

Jesper sa...

O och Ö - skall snacka med min redaktör för att se om jag kan republicera krönikan här, eller så... Vi får se. Annars får ni väl köpa "restaurangvärlden" eller fråga på en restaurang som har en? :-)

Gabriela, the Food Lover! sa...

Det var längesen jag skrev nå't här! Men har kollat in då och då... men en gång skrev du att du ville ha mina mexikanska recept (när min gamla blogg Världens smaker var mer aktuell) och nu har jag äntligen gett ut min bok! Mexikanska dukfläckare som du skrev om för ett par månader sen vann Taffel & Vulkans tävling! Kolla hemsidan om du har lust! http://www.mexikanskadukflackare.se

Gabriela (a.k.a. Xilonen)

OBS! Jag fick aldrig din adress, du skulle ju signera din Mums! :-(

Jesper sa...

Xilonen: Kul att se dig här! Skicka mig ett privat mail (min mailadress finns här i menyn till höger), så hörs vi av och kan signera böcker. Vad roligt att du vann! Grattis, grattis!

Anonym sa...

NU, fick jag senaste nummret av Restaurangvärlden i min hand o kunde läsa din krönika !!!
Gubben min får den till sitt jobb ( han är kostchef och f.d. resturangräv)
Din krönika var KALAS !!!!!!!

Reneé

Jesper sa...

Renée: Tack så hjärtligt *rodnar*