fredag, april 27, 2007

And the winner is...

Ojojoj. Vilka recept! Vilken kreativitet! Vilken kulinarisk vishet!

Det är - som enväldig domare i ansjovistävlingen svårt att utse en hundraprocentigt rättvis vinnare.

Samtidigt vill man ju inte dra ut på det hela hur länge som helst, så...

Motivationen:

"Med ett öga för den moderana cross-over-trenden, rötter fast rotade i tradition och teknik visar vinnaren på en kreativitet och teknisk färdighet som inte står många gourmetköksmästare långt efter. Ett bra skrivet recept, med vackert foto och ett roligt nygammalt koncept."

Vinnaren är "Ansjovissemla" av Mario Eklund.

Grattis, Mario.

Och alla som nu undrar vad ni gått miste om att vinna - det hittills hemliga priset:

"Vårt dagliga bröd" i spedcialutgåva med stativpärm och matchande broderad baksläng. Grattis, Mario.

7 kommentarer:

Xilonen sa...

Wow! Äntligen en vinnare! Måste prova receptet snart. Men under helgen blir det grillat, grillat och mera grillat...

Emanuel Karlsten sa...

Grattis, grattis, Mario!

Ingvor sa...

Stort grattis till vinnaren som verkligen hade ett kul och annorlunda recept. Det måste vi prova snarast! Hoppas att du Jesper bunkrat ansjovis så att du kan avnjuta alla inkomna recept i lugn och ro och verligen njuta av hur mycket gott man kan åstadkommma med lite ansjovis i maten.

Ingvor sa...

Stort grattis till vinnaren som verkligen hade ett kul och annorlunda recept. Det måste vi prova snarast! Hoppas att du Jesper bunkrat ansjovis så att du kan avnjuta alla inkomna recept i lugn och ro och verligen njuta av hur mycket gott man kan åstadkommma med lite ansjovis i maten.

Southern sa...

Grattis Mario. För någon som mig som absolut inte gillar vanliga semlor så kan detta kanske vara ett alternativt ;)

www.a-stove.blogspot.com

Anna-Eva sa...

Grattis till vinnaren. Kul recept :)

Jesper sa...

Ja - alla hade verkligen jättebra och goda recept, men Marios var riktigt kul, jag gillade konceptet verkligen.

Bra jobbat.