torsdag, januari 06, 2005

Trettondagsafton...

Ja, det är ju trettondagsafton idag. Och livet går liksom vidare som vanligt. Elma är förkyld, så det har varit en rätt lugn dag idag. Fast det har ringt mycket på telefonen. Mest folk som vill ha numret till andra, men också från stället jag söker jobb på. Skall dit på fredag igen. Kul.

Gjorde pytt i panna igår. Hade potatis kvar sedan förrgår, då jag gjorde biff med rödvinssås till middag. Hackade ned lite skinka, lite bacon och lök och kryddade lite och vips, så var det pytt i panna. Det är inte klokt vad hemlagad pytt smakar bättre än köpt dito. Nåväl.

Har förresten fastnat i ett datorspel - Restaurant Empire - där jag just nu håller på med en steakhouserestaurang. Det är jättekul. Det går ut på att man väljer vilken sorts restaurang man vill köra (fransk, amerikansk eller italiensk) och sedan tema och sedan bygger man själva restaurangen från grunden, anställer folk osv. Det är ett rätt realistiskt spel, så 7 av 10 restauranger jag byggt har gått omkull. Men det är jättekul. Dagens datorspelstips, således.

Dagens fråga: Vilket kött tycker du är godast? Entrecote, Ryggbiff eller (Coeur de) Filet?

Inga kommentarer: