lördag, januari 08, 2005

Lite mosig idag.

Har sovit sådär i natt. Dels är Elma lite förkyld så hon har bitvis tillbringat natten i vår säng, dels har jag haft svårt att samla tankarna. Har drömt konstigt och snurrat runt i sängen som en torktumlare. Nåväl, det brukar ge sig när man börjar jobba, för då är man fysiskt trött när man kommer hem och jag sover mycket bättre när jag är fysiskt utarbetad.

Igår firade vi här hemma. Jag gjorde lammfärsburgare med fetaost och hackad basilika i, het tomat och paprikasås och couscous med grillade grönsaker (jag älskar min grillpanna). Det blev gott.

Idag har jag inte mer än hunnit äta frukost (espresso, juice och skinksmörgås). Ingen gourmetmat eller så, men helt ok. Nu skall jag börja tänka på mina kycklinglårrullar jag skall göra ikväll...

1 kommentar:

Mackan sa...

Nu har jag också blivit med blog. Kolla gärna in om du vill...

Annars har vi haft mamma och pappa här idag. Gjorde ditt recept på Canneloni. Allt frid och fröjd, tills pappa antyder att han inte gillar svamp. Fasa!

Det var hur som helst för sent att göra något åt och han tog faktiskt om och påstod att han gillade det, så...

(Alla andra åt med god aptit och gav komplimanger till köket. Hade de inte gillat det hade jag skyllt på receptet, men all förtjänst är givetvis min egen ;-)