torsdag, januari 15, 2009

Kaffetåren, glädjetåren och mina tår...

Läser i DN om ytterligare skäl att dricka kaffe. Som om inte alla de andra skäl jag givit här på bloggen tidigare skulle räcka. :-)

I övrigt börjar mitt liv ordna upp sig lite nu. Det går långsamt, är jobbigt och kräver mycket eget engagemang, men det går åt rätt håll. Igår var jag på kvällen så lycklig att jag till min kaffetår faktiskt grät glädjetårar. Jag kommer att skriva mer om det i ett senare inlägg, men för Er som är eller varit oroliga - livet känns lite lättare just nu och jag mår mycket bättre än på länge.

Mina tår är ömma. Eller rättare - ovansidan på fotbladet är helt supertrött. Jag vet inte riktigt varför, men ibland är det så att jag nästan inte kan hålla balansen när jag går och står. Mystiskt. Dessutom opraktiskt, när man ju jobbar stående och gående, hela dagarna...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till att det verkar ordna sig! Följer din matblogg lite då o då, helt ok!!

Jessika sa...

Vad skönt att det känns bättre!

Jesper sa...

Anonym: Kul Tack.

Jessika: Tack.

Jessika sa...

När började vi bli niade förresten? ;)

Du kanske behöver andra dojor på jobbet, just för att du står och går hela dan. Jag gick på stumt marmorgolv på ett jobb jag hade och fick så fruktansvärt ont i ryggen. Det satt inte i ryggen utan i fötterna, närmare bestämt skorna. Anmodades av sjukgymnast att omedelbart skaffa mer fjädrande skor. Gjorde så, ryggvärk gav sig på en dryg vecka.
Och som sagt. Skönt att det lättat. Var orolig ett tag.

Annika sa...

Läser här men kommenterar sällan.
Skönt att höra att du mår bättre. Glädjetårar är nästan lite vardagspoesi.

Jesper sa...

Jessika: Mmm. Det kan ha att göra med de nya pupporna. Har inte haft problem med sådant tidigare, men man står ju och går en hel del och på hårda golv, så...

Annika: Tack.

Anonym sa...

Hello. And Bye.