onsdag, januari 28, 2009

Blogghyllande: Några lästips.

Tycker du att Krubb uppdateras för sällan? Kolla in de här bloggarna! Det gör jag! Och det är bara att inse att det finns fler begåvade matbloggare i Sverige, just nu, än det gjort tidigare. De här är några riktigt vassa!

NickeKocks Matblogg - Matblogg av kock, med mat som jag skulle kunna laga och med ett språk som känns genuint. Riktigt roligt att läsa "en till kock-blogg". Det finns för få på Svenska.

Lyxpirayans pyxpirayanagg - En väldigt sinnligt skriven matblogg med bra recept, roliga tips och väldigt fina egna kommentarer i recepten. Åh, om jag kunde skriva sådana här recept! Riktigt, riktigt bra!

Kocken tar Time-Out Av kock-tjej som skriver om sitt jobb, vad hon gör när hon inte är på jobbet, vad hon gillar för grejer i köket och... Ja - ni hajar - alldeles underbart! Det är sällan jag hittar nya bloggar av just kockar, och på svenska, men den här är dessutom riktigt, riktigt bra. Ett måste i din bloggläsare!

5 kommentarer:

Lyxpiraya sa...

Oj..tack *rodnar *

Mami sa...

Instämmer, jag är alldeles skakig i knäna av ett sådant erkännande från en av mina egna favoriter.
Tack Jesper.

Jesper sa...

Tack själva, för alla värmande ord och för fantastiskt fina bloggar!

Nickekock sa...

Tack Jesper, ja verkligen, instämmer med ovanstående. Känns stort att läsa detta på den första matbloggen jag började följa. //Niklas

Jesper sa...

Nickekock: Tack. Och tack själv för en väldigt trevlig blogg!