måndag, juli 02, 2007

Stig framåt, gott folk! Fina priser! Fina priser!

Kan idag glatt annonsera att förstapriset i recepttävlingen med sommartema glass kommer att bli den fantastiska boken "GaloshJesus och Frukostflingorna" - en, har det visat sig, nästintill oumbärlig krogordbok med glosor, uttryck och språkhistoria. Ett verk som stafäster vårt fantastiska kulturarv inom branchen.

Priset är en gåva från författaren själv - Barbro Andersson, som också har den fina bloggen frukostflingan. Hon har lovat att skriva något fint i den. Tack, Barbro!
De tidigare utlovade fina extrapriserna kommer också att delas ut under resans gång. Först ut bland dessa "extrapriser" får Ingvor, för sitt recept på mandelnougatglass, för att det var så enkelt att göra, även utan glassmaskin och fortfarande signallerade någon slags "gastronomisk höjd" :-) Grattis, grattis. En glass-skopa kommer att överräckas under högtidliga former inom en snar framtid.

Fortsätt att skicka in bidragtill tävlingen! Fler roliga priser utlovas, och boken "GaloshJesus och Frukostflingorna" är bara SÅ BRA.

Inga kommentarer: