onsdag, december 10, 2008

Bloggpris...Fick en fin liten utmärkelse av Karlavagnen

Som Karlavagnen skrev:

"Får se nu det var något med regler, man måste nominera andra också... Nu ska vi se...

Reglerna:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den. DONE
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån DONE
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor. OKAY, NU SKA VI ..
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden OKAY..
"


Okay, de sju bloggarna jag vill ge award är:

1) Frukostflingan, som har en fantastisk blogg, om (bl.a.) berättelser från krogen, krogord och väldigt många fina bilder från sitt (nya) liv (på Gotland).

2) Tio meter över havet En kallskänka från Göteborg, som skrev fantastiskt målande bakom kulisserna från en vedervärdig arbetsplats, sedan flyttade utomlands (till kanada), delade med sig av sin fantastiska poesi, och nu är tillbaka hemma i Sverige igen och skriver (just nu) om hur det är att ha kommit hem. Lysande sväng i språket.

3) Anne's Food Fortfarande min favoritmatblogg, alla kategorier. Jag känner Anne och jag gillar hennes sätt att skriva. Hon har en Engelska som tillochmed är bättre än min. :-)

4) Så unik att jag vet knappt - som skrivs av kollegan David. En sådan där jättemysig "dagboksblogg" som jag kollar in på ibland. Inte dagligen men ibland. Och David skriver ibland väldigt målande och vackert hur det är att jobba med barn.Hans enda karaktärsfel är att håller på HV71...

5) Linda Skugges blogg. 'Nuff said.

6) Emanuels blogg. Emanuel Karlsten är en god vän, en riktigt bra skribent och i många fall en av mina förebilder. Vi har dessutom ett gemensamt förflutet i en frikyrka ingen av oss längre tillhör och det gör att vi ofta har lite av samma sorts humor. En riktigt bra blogg. Läs!

7) Pain de Martin - Sveriges utan konkurrens bästa brödblogg just nu.

6 kommentarer:

Anne sa...

Aw, tack. :)

Frukostflingan sa...

Tusen tack Jesper, jag blev väldigt glad...

Emanuel sa...

Tack! Vad glad jag blir!

Jesper sa...

Alla: Det är ni väl värda!

kallskänkan sa...

Jesper! Gud vad glad jag blir, du är guld! tacktacktack! :)

Jesper sa...

Kallskänkan: Tack Själv. Hade jag varit ens hälften så begåvad som du hade jag slutat vända pannbiff för länge sedan och bara dragit mig tillbaka och levt på royalties på mitt eget skrivande! Jag skulle vara så gone så anar inte!