fredag, december 31, 2004

Gott nytt år!

I ordets alla bemärkelser - GOTT nytt år!

Själv är jag lite mosig i huvudet efter nattens alla tankar och idéer, men det ordnar sig nog. Katterna (jag har två stycken) verkar i alla fall väldigt nöjda med att jag är uppe före nio en vardag...

Vaknade och såg - bland de första grejerna - julklappen från Jensens Böffhus och sedan mina gamla arbetstofflor (ni vet, sådana där skyddande träskor som alla kockar alltid har på tassarna?). Blev lite ledsen inombords, men tänkte att livet i alla fall, på något sätt, går vidare.

Nåväl - har läst ut Bourdains gamla mästerverk "A cooks tour" igen. Läste den för ett par år sedan, men har sedan haft den utlånad och kom inte riktigt ihåg den. Den är bra. Läs den. Har i och för sig läst det mästa som han har fått publicerat, tror jag... Gillar honom. Han är en av oss, så att säga.

Har då alltså börjat blogga. Egentligen kanske inte så konstigt, eftersom jag skrivit webbdagbok tidigare. Fick idén efter att, genom ett mail från en gammal kompis - Anne - fått URL:en till hennes blog och såg att DEN handlade om mat. "Kan hon så kan jag" tänkte jag och jag lär mig mer och mer om bloggning hela tiden... Vi får se vad det blir, till slut.

Nej, om man skulle ta och sätta på stereon och sedan klä sig lite?

Vi hörs.

Inga kommentarer: