Jo, får frågor lite då och då - och några är väldigt vanligt återkommande. Som den om hur man styckar kyckling. Idag kom den senast i en kommentar till det här gamla inlägget.
Jag tror att det möjligen, i en mörk källare (eller så) i t.ex. Linköping kan finnas något slags filmsnutt där jag faktiskt styckar en kyckling (och gör buljong - just själva buljongen finns det nämligen bilder på - om man inte blinkar på fel ställe - i den här gamla filmen). Men tack och lov finns inget i alla fall publicerat på nätet som någon kan håna mig för, så jag pekar glatt vidare till "en annan TV-kock" och ett klipp som inte är så många veckor gammalt.
Kolla in det.
Dude!
SvaraRaderaKan du inte liksom köra lite temaveckor?
Jag vet att du tidigare har sagt att en kyckling räcker i typ en vecka (eller något) åt en person - kan du inte just köra "En kyckling, hela veckan"-vecka?
Eller en "torskblock"-vecka. Eller en Julskinke-vecka, eller något annat sånt där som är lätt att köpa mycket av på en gång och sedan kan varieras i en vecka?
Det är bra !Alla borde lära sig stycka en kyckling !Lika viktigt som multplikationstabellen .
SvaraRaderahttp://www.youtube.com/watch?v=L9oyr_MKABY
SvaraRaderaMackan: Hmm. Känns som en rätt kul idé, faktiskt. Ska tänka till lite kring det här. Bra idé.
SvaraRaderaLyxpiraya: Jajamän!
Karlavagnen: Lysande! Den här hade jag helt glömt bort. Tack! Oh - vad roligt!