torsdag, april 20, 2017
"Asiatiska" fläskköttbullar med grönsaksris och teriyakisås
›
Shit - det är mer än ett halvt decennium sedan jag slutade arbeta professionellt som kock. En evighet sedan. Så långt och länge från den män...
torsdag, mars 23, 2017
Nystart? Ja kanske? Min indonesiska kyckling i jordnötssås
›
När jag var i tonåren bodde vår familj i samma hus som en restaurang. Restaurangen var antingen före sin tid - eller hopplöst ute - då den (...
måndag, juli 08, 2013
Whiskygravad biffrad
›
Jo faktiskt - ett inlägg, fastän det var väldigt, väldigt länge sen - vem hade trott det? Orsaken är - inte helt otippat O (som i odåga ...
2 kommentarer:
söndag, juni 24, 2012
I en surdegsfamilj är jag den trötte styvfadern
›
Surdeg. Är inte ni också nästan lite trötta på surdeg? Helt plötsligt, för sisådär ett halvdussin år sedan dök det upp (igen) och helt plöts...
9 kommentarer:
söndag, juni 03, 2012
En dag i maj
›
Det blev maj och med den månaden kom värmen och "äta-ute-säsongen" nörjade. Hittills har vi redan hunnit grilla några gånger. Oc...
›
Startsida
Visa webbversion