lördag, juni 13, 2009

Snabb middag: Varm sallad

Varm sallad - den gamla förrätten som fanns på alla fräcka bistros i början på tjugohundratalet. En varm sallad är just det - en sallad med något varmt. Själv brukar jag göra sallader med kyckling, bacon, kycklinglever eller något annat kul (köttfärs) eller lite vad som finns hemma.

Ikväll blev det ett "one pan wonder" där jag började med bacon i en panna. Hackade i morötter som fick dra åt sig av det goda baconfettet, fortsatte med paprikastrimlor och gjorde till sist krutonger av några skivor morotsbröd från frukosten och tärnade i en bit ost.

Snabbt, enkelt och gott. Schysst krubb, helt enkelt.

4 kommentarer:

  1. Karlavagnen - om du kommer hit någon gång kan jag bjuda dig på en tallrik! :-)

    SvaraRadera
  2. mmm..ser jättegott ut!

    SvaraRadera
  3. Suzan - Mmm. Och med lite halloumi eller något i stället för krutongerna är det ju väldigt bra GI-mat. Och - som sagt - gott. Fin blogg du har, förresten. Och välkommen hit.

    SvaraRadera

Här kan du skriva något om bloggposten du just läste. Keep it short, neat och spamma inte.