tag:blogger.com,1999:blog-9860946.post9164232683048924774..comments2023-07-27T15:11:11.102+02:00Comments on Krubb: Förklarande postFamiljenFrilufthttp://www.blogger.com/profile/13247745569672020898noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-73425034728232520412007-06-04T21:46:00.000+02:002007-06-04T21:46:00.000+02:00Tackar allra ödmjukast för denna eminenta förklari...Tackar allra ödmjukast för denna eminenta förklaring, den gav mig några nya uttryck för jag antar att de flesta kockar benämner sitt viktigaste verktyg vid dess namn. Jag har hört kockar som snackat om Global och Sabatier ett antal gånger. Har alltid varit imponerad av kockarnas knivteknik, men det har man som servitris kanske inte direkt sagt till någon förut.<BR/><BR/>Jag noterar tacksamt alla namnen i min samlig av krogord och som tack för hjälpen vill jag sända dig den nya krogordboken. Sänd din adress via e-post till mig så kommer boken på posten. Du hittar adressen på min sida!Frukostflinganhttps://www.blogger.com/profile/17858383402753658328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-35809321913807863302007-06-02T18:36:00.000+02:002007-06-02T18:36:00.000+02:00Möjligen kunde du skriva något kort om skillnadern...Möjligen kunde du skriva något kort om skillnaderna mellan Franskt och Tüskt också. Och skillnaderna i handtagen (och vad det gör för tekniken). <BR/><BR/>Gillar både min Wüsthof och min Mac, men för helt olika grejer... Mac:en är, med min teknik, vanligtvis snabbare att jobba smått med. Wüsten kommer fram när det ska pyttipannas eller styckas större köttbitar och sånt.Anonymousnoreply@blogger.com