tag:blogger.com,1999:blog-9860946.post8735451162698078951..comments2023-07-27T15:11:11.102+02:00Comments on Krubb: Makaronipudding och ÄppelchutneyFamiljenFrilufthttp://www.blogger.com/profile/13247745569672020898noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-54605478704556711992008-10-17T19:05:00.000+02:002008-10-17T19:05:00.000+02:00Kinna: Tack så hjärtligt. Det var väldigt vänligt ...Kinna: Tack så hjärtligt. Det var väldigt vänligt skrivet.FamiljenFrilufthttps://www.blogger.com/profile/13247745569672020898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-48019456446022280272008-10-17T09:43:00.000+02:002008-10-17T09:43:00.000+02:00Vilket trevligt recept med äppelchutney. Måste pro...Vilket trevligt recept med äppelchutney. Måste provas. =)Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-41620929481874949062008-10-13T01:57:00.000+02:002008-10-13T01:57:00.000+02:00Man ska inte underskatta sådana försorger. Jag är ...Man ska inte underskatta sådana försorger. Jag är också hemskt dålig på diverse gryn som couscous och quinoa, särskilt de senare, men jag är rätt bra när det gäller ris. Om du vill prova så brukar det här receptet gå hem:<BR/>http://matochblommor.blogspot.com/2005/11/sndagspyssel-lite-matlagning.htmlJessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-90621858052054571222008-10-12T22:00:00.000+02:002008-10-12T22:00:00.000+02:00Jessika: Gör det. Och Ja - tack och lov (och mer g...Jessika: Gör det. Och Ja - tack och lov (och mer genom Guds försorg än någon slags skicklighet från min sida) klarade sig A. <BR/><BR/>Mackan: Mmm. Blodpudding! Kanon! Funderar faktiskt på att göra min egen blodpudding den här veckan! <BR/><BR/>Vad det gäller gryner och grejer kan jag bara säga att "anledningen att jag inte skriver om det är att jag inte har en susning". Jag är verkligen värdekass på sådant!FamiljenFrilufthttps://www.blogger.com/profile/13247745569672020898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-74509617421056900792008-10-12T21:37:00.000+02:002008-10-12T21:37:00.000+02:00Makaronipudding med skirat smör och lingon... Mmmm...Makaronipudding med skirat smör och lingon... Mmmm... :)<BR/><BR/>Brukar göra min äppelchutney på ungefär samma sätt som du, men skippa sockerlagen och på syrliga äpplen. Det ger en smakpalett som är lite närmre lingonsylten.<BR/><BR/>(Testa för övrigt gärna tillsammans med blodpudding...)<BR/><BR/>Har dock aldrig testat granatäpple i min, så jag får väl göra det. Tack för tipset!<BR/><BR/>Det har för övrigt varit mycket pastarecept ett tag nu. Jag klagar inte (gillar pasta) men fundera gärna lite över risrätter, smaksatta potatismoser och varför inte couscous, quinoa och allt vad det heter... Skulle gärna se hur man kan använda sådana grejer i lite "vanlig" matlagning - alla kokböcker har det som tillbehör i urkomplicerade combos.<BR/><BR/>Just a thought.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-86907902696163520482008-10-12T20:20:00.000+02:002008-10-12T20:20:00.000+02:00Det verkar ju lite klumpigt att fråga sådär men öv...Det verkar ju lite klumpigt att fråga sådär men överlevde han, din klätterpartner? <BR/><BR/>Jag gör makaronipudding som du med bacon och grönsaker och till det ska det vara ketchup. har faktiskt aldrig hört om kombon skirat smör och lingonsylt men jag ska undersöka saken ;).Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com