tag:blogger.com,1999:blog-9860946.post840889134574303651..comments2023-07-27T15:11:11.102+02:00Comments on Krubb: Dagens salladsdressingFamiljenFrilufthttp://www.blogger.com/profile/13247745569672020898noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-84767973434048820582008-06-05T11:33:00.000+02:002008-06-05T11:33:00.000+02:00herregud, jag missade ju huvudingrediensen; päronv...herregud, jag missade ju huvudingrediensen; päronvinäger! någonting som smakar päron är ju bra att ha i en päronvinegrett.<BR/><BR/>Det är bra här, jag har jobbat mig upp till "luckan" i vårt öppna kök, vilket innebär att jag mestadels jobbar på den varma sidan nu. <BR/><BR/>Bakad portabello är riktigt stort här, tex så används det ofta istället för kött i vegetariska burgare. Vi gröper ur dem först och ska det vara riktigt fin så "skalas" de också. Funkar perfekt att förbakas/förgrillas och värmas med valfri fyllning sen.<BR/><BR/>Som det ser ut nu kommer jag hem i slutet av augusti.<BR/>En grillkväll hade varit guld! och min pärondressing behöver en smaskig äppeldressingvän! :)kallskänkanhttps://www.blogger.com/profile/14335410164190931061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-1922304506979693882008-06-02T14:17:00.000+02:002008-06-02T14:17:00.000+02:00Låter kanonsmarrigt. Tänkte köra min lite senare -...Låter kanonsmarrigt. Tänkte köra min lite senare - under grillsäsongen - med lite halloumi, rostade pinjenötter på en blandad sallad, eller kanske en chevregratinerad brödskiva eller så...<BR/><BR/>Coolt att baka portabello. Den idén måste jag sno, någon gång! :-)<BR/><BR/>Du - hur är det där borta, förresten? Kommer du hem snart? När du gör det - hör av dig, så får vi grilla lite portabello och jämföra äppel/päronvarianterna på våra dressingar! :-)<BR/><BR/>Ha det riktigt, riktigt bra. På riktigt.FamiljenFrilufthttps://www.blogger.com/profile/13247745569672020898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-21671314335271404512008-06-02T10:23:00.000+02:002008-06-02T10:23:00.000+02:00Vi gör en riktigt schysst pärondressing på restaur...Vi gör en riktigt schysst pärondressing på restaurangen jag jobbar på nu;<BR/><BR/>med en bas av grovkornig senap, flytande honung, salt och peppar. Och så bara vispa i olja.<BR/><BR/>Somrigt och riktigt gott. Vi serverar den med spenat, ën portabello bakad med vitlök, rosmarin, timjan, getost och valnötter. Riktigt, riktigt gott!kallskänkanhttps://www.blogger.com/profile/14335410164190931061noreply@blogger.com